Friday, December 14, 2007

mental

ader sekor lalat ni
kejanya mengaco hidup aku jer..
miskol2 aku, msg2 aku
even aku x layan..x bls pn msg dia..
tp dia ni mcm x phm bhs yg aku ni x ske dia..
aku dh tanak kawan ngan ko lah mangkuk!!
aku sriously tension ngan lalat ni
act aku time skolah dlu baik ngan dia ni
tp aderlah puncanya yg membuatkan aku xnk kwn dia lg
tp dia x phm2 bhs..mengaco aku
dlu dia xde no aku, aman ajer hidup aku ni
ni kwn aku lah, dia mintak no..senang2 jer kasik..
tp aku x salahkan dia lah, sbb dia tataw ape yg jd antara aku ngan lalat ni
aku mmg tension
dia ni ske sgt buat2 salah no anta kat aku
contohnya lah.. tibe2 ajer msg aku

"aku dh kat highway sg besi ni..ko tlg amik aku yer nnt"

haaa..ko jgnlah buat2 luper yg ko penah msg aku gini mangkuk!
n banyak lagilah..
selalu mmg aku x penah reply, selama2 berthn2 dia ni mengaco hidup aku
tp satu hari tu, aku hilang sabar
aku maki lah dia..aku ckp jgn kacau aku lg
dia bleh reply mcm ni

"aku taw ko x ske aku..saje nak cari pasal..bg ko panas..best gak tgk ko angen..hahahahaa..ikot ske ko lah nk ckp ape..aku x marah pon"

n

"weh, asal ko x tuka num huh even aku dh kacau truk2? till ko pon da rs bengang n anggap aku ni pathetic..ko ske ek aku kcu?hahahahahaa...eleehh"

biadap x?

aku simpan msg2 dia, setiap kata2 tu perlukan bukti kan..n ini buktinya yang dia tu sememangnya mengganggu hidup aku..senang klo aku dh tak thn sgt, g report polis ajer yg lalat ni mengganggu ketenteraman hidup aku..x senang duduk aku dibuatnya krn mangkuk jamban sekor ni..aku boleh ignore..n sememangnya aku ignore..tp korang tahan ke klo bleh kater selang bape hari kacau2..miskol time org tgh tdur..call2..tak pasal2 ar..aku mmg benci lah kat makhluk ni..dia ske tibe2 msg aku kunun2 nk share info lah, curik gmbr aku kat fs pastu edit2 pastu mms kat aku lah..ko ni saket mental ke ape ha? aku klo jmp ko, aku kasik penerajang ajer..

baru2 ni, aku mengadu pd zatil..n aku mmg slalu mengadu pd dia..aku tak thn asik diganggu mcm ni..n without my knowledge, zatil dh sound dia supaya jgn kacau aku..sbb dia ni dulu time skolah satu dorm ngan lalat ni..kire baiklah jugak kan..bile bestfren aku dh sound gtu, lalat tu senyaplah kejap..ohh ye..yg lawaknya kan, alasan dia pd kwn aku kenapa dia tuh asik kacau aku, sbb ade maxis pny free tah ape benda tah..that's all *kata dia lah*..wat aku tergelak ajer lah ko ni..berthn2 ke maxis pny benda tuh? dr zaman aku matrix lagi taw dia ni sik ngaco aku..smpilah sekarang aku dh 3rd yr kat ipta...ce kire bape lama tuh..

tup2.. 3-4 hari ni muncul balik dia..miskol2 aku..asik2 call, miskol..mmglah sumer aku reject ajer..tp yg membuatkan aku trase nk blogging psl ni sbb tadi..dia miskol aku..saket hati btol lah rsnya..pastu bleh antar msg

"sory2,b4 ni,aku msg ko x delivered pon, thought ko dah tuka num..so, saje kacau ske2..sory2..sory eh"

errrrrrrrrrghhhh!!! wey, ko ni kan..x phm bhs ke..ske hati aku lah nk tukar num atau x..even aku tukar no pon, yg ko gatal2 tgn nk miskol2 no aku pehal?

aku dh cuba wat tataw, tp makin hari makin x tahan lah korang..im not so sure..tp aku rs dia pon bace blog aku ni..coz ada one time, dia menyinggah di blog bestfren2 aku..so ade kemungkinanlah dia ada di sini...mind ur own bisnes, jgnlah kejanya asik mengaco hidup org..

8 comments:

Moonlite said...

aku rasa lalat tu saje nak naik kan panas ati ko..
cuba ko picit /cocok jari gatal dia tu..
padan muka dia... :P
byk tol spesis lalat lam dunia yg fana ini..
hiks:D
lalat busukkk....

shasha said...

hmm..aku cadangkan ko gi maxis block je no dia ni...tak pun report polis bagitau dia ni stalker...kena soal siasata ngan polis..baru dia kecut perut....

okidokisan said...

hahahaha...

tak sangka..ader yang yang takder keje kat dunia nie..

dia minat kat ko kut babe..

ko suspect sapa?

carik..carik..

sweethOneY said...

kak fa..
aku taw lah dia sape..
dia ada lah seseorang yg dikenali waktu skolah dlu but ade sumthing happend that i dont wanna befriend wif her again..
oh..to mention..HER :D

julia said...

huh..?? giler.. dak tiner tu mesti takde hala tujuan hidup. ganggu idop orang.
tapi bab curi gamba kat fs.. pastu edit2.. send mms. haaa mmg cam keje org saiko jek kan ?

Gg said...

HAHAHAHAHAHHAHA!!!at Last ko wat gak eNtry pasaL LaLaT seekOr tuh... saLute la bebeh. sMoga dia baCa entrY yg dtujukan kHas buat dia nih..
=)

sweethOneY said...

haha..see dear, i tak thn lah..
only u n zatil je know the real story camne teruknya aku kena kaco ngan mimat ni..

eh..to update u lah kan..
zatil called her from UK taw x..hehe
nnt lah i story dlm my next entry.. :P

Princess Redbloodsnow said...

wat aje polis report
habis citer...baru pdn dek muke si lalat tuh identity sbnar dh d ketahui...

huh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...