Thursday, October 4, 2007

today's pLan

okey~ hari ni aku nak g KL, malasnya..aku cukup malas nak naik train :D hehee..aku nak g HQ pkns dekat dengan pj hilton tu..ade projek kena siapkan la pulek..terpaksala jugak..klo tak, kena siapkan pas raya, ish..x koser aku ok! pas raya nak tumpu study untuk final je, xde aku nak ngadap projek2 ni lg..

aku g ngan Gg, janji jmp dia kat stesen taman jaya..after that, pusing2 mid la kot..hehe..mna lagi ye tak..then berbuka sama..pastu aku pon gerak la balik ukm..tu la plan asalnya..papepon, update later k..tgk sama ada plan asal berjaya atau tak :P

3 comments:

Ceera said...

hq pkns ada jual baju raya tak??? =P

RedWGG said...

selamat jln2...

sweethOneY said...

ceera : klo jmp baju raya kat HQ pkns, kte blanje awk :P

kak iefa : jom la jalan sama2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...