Friday, October 5, 2007

2 in 1

ok..aku sedang mengumpul kerajinan ni untuk menaip semula posting aku yg dah ilang td..uwaaaa :(( mencik i!!

1st, cite psl semalam..dah janji kan nak update sama ada plan aku berjaya ataupun tidak ;)semalam g stesen komuter ukm dalam kol 1, berjaya naik train dalam kol 1.20..Gg dah ckp nak naik train dr tpt dia kol 1.45..aku takot dia tgu lama, so msg dia dlu ckp jgn kuar lg..tgu aku smpi KL sentral br dia kuar..sbb dia dekat aje ngan tpt yg nak dituju tu..then around kol 2, aku smpi KL sentral, tim msg suh belikan kad touch n go..aku pon pusing2 la kat situ carik hub touch n go..harusla dia nak guna nak balik raya ni..klo naik train x pki touch n go, beratur mmg panjang gile tak hengat~ then dah setel sumer, aku pon tgu la LRT putra nak ke stesen taman jaya..ha? aku nak buat ape kat situ? ish3..ni mst tak bace entry b4 ni kan :P aku nak g HQ pkns, nak cari baju raya dak ni nak..hehe..xde la..act aku g HQ pkns sbb nak setelkan projek aku..haha..mmg projek last min..aku just nak dptkan kebenaran untuk buat interview kat pkns bangi, sbb dekat sket ngan UKM terchenta kan..hehe..benarnya aku pon tak ready untuk wat interview kat HQ tu, mmg dtg sehelai sepinggang aje..adehh..tu yg nak dptkan kebenarannya aje..nnt2 leh la aku g pkns bangi aje..kan senang..tp..adehh..Pn Lydia *yang tlg dptkan surat kebenaran tu* suh kitorang *aku n gg* naik kat bahagian kewangan..suh jmp pen ketua akauntan..adehhhhhhhhh..camno ni..aku dah gelabah..huauhaa..aku tak ready pape, mampos kena tny nnt aku plak yg x reti nak jwb..xpela..tenang2..tarik napas..pastu g naik bahagian kewangan..pastu sekretari dia ckp dia tgh meeting *Fuuuhhhh...lega!* hehe..then aku trus blah la *sbb surat nak wat interview tu dh dpt*.. dalam lif ade jmp sorang pakcik ni, dia keja situ la..bahagian dana..pastu dgn baik atinya dia carikan aku no telefon Pn Nor Azlina ngan emel add dia..senang la gue nak contact montact dia nnt :D lega ati aku..dah setel one part :)

pas dah setel sume kat HQ tu, kami pon bergerak la ke mid..hehe..pe lagi, aktiviti mencuci mata sambil memecahkan tumit kaki..tp akak ni dah penat, dia x larat teman aku round2 tgk2 handbag n kasut, dia g tdur kat wash room jusco yg cambest itu..hehe..sian u eh..next time serik x nak teman i kuar shopping? :P tp apakan daya..aku sungguh tak berkenankan ape2 untuk dibeli so daku pulang dgn tgn kosong :( xpela..esok2 leh g lg :) hehehe..

then berbuka puasa semalam g mkn kat chic rice shop..aku belanja la gg berbuka cause dia dah temankan aku..berjalan panas2 g HQ tu..hehe..tp kaki aku saket sgt semalam, sbb pki high heel n byk sgt berjalan agaknya.. :( nak cari tpt refleksologi, tak ketemu plak semalam..dah pusing2 mid, tak sedar upenya dah kol 10, haruslah daku kena pulang semula ke pangkal jalan bangi..so say goodbye to gg..

n masa tgu train, ade sesuatu berlaku..ngeh3..tp xmo cite :P *saje sebut tp xnak cite..hehe..*

ok..sekian untuk citer semalam..

hari ini
hari ni biasa2 aje..xde cite best sgt..hehe..pd td aku ade discussion kol 10, tp aku leh terlupa eh..kol 10.40 kwn aku msg, tny katne..adeh3...dan aku masih sedap tdur ketika itu tak smpi lg ms tu..kelam kabut ar bgn mandi siap2 cepat2, kol 11.15 aku dah terpacak di fakulti, sgt cepat tak aku siap? :D hehee..then dah siapkan sumer keja, dlm kol 3 cam bosan la..ha..msg wan, ajak g men bowling kat sri petaling..
hehe..itu adalah tpt fav aku main bowling sbb cambest n murah aje..rm2.80 je satu game pki student card :) so aku main 3 games td..tanak main cross lane sbb dah sgt penat :( then dlm kol 6.15 habis main, pusing2 cari tpt makan..tataw nak mkn katne..last2 stop kat mr teppayanki..aku tak reti benarnya makan benda2 gini, melainkan sushi my fav..tp layankan aje la..bleh tahan la makanan dia :)


then pusing2 area sp jap n bergerak pulang :) akhirnya..sekian update untuk 2 hari :) *yayy..blog gue dah tak bersawang ok! dah disapu n dimop sekali!*

4 comments:

faridmw said...

salam ziarah blog..
selamat berpuasa...
sedap makanan tu...
senyum selalu....

sweethOneY said...

hye :) thanx 4 dropping by here :)

Gg said...

uiii... ader *akak* tu tDo kat washro0m JusCo yg cAmbesT tu ea...??
hahahaha, sapeLa *akak* tu~~lalala

sweethOneY said...

hehe..adela akak tu, i dtg2 je tgk dia sedap terbongkang :P hikkss~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...