Saturday, October 6, 2007

mY simpLe sahur..

aduh..tu aje sahur aku eh..hot milo ngan biskut oreo 3 keping..jadikla ok! sbb saya sangat malas nak masak2 ke mahupun kuar makan aje kat luar..paling senang, masak air, masukkan milo 3in1, kacau2 n taadaaaaaa!! ini lah hasilnya..muehehe..haku sangat mengantok, sgt tak centre dah otak ni..dr tgh malam td ngadap pc..kunun setelkan slide untuk presentation this morning tp lebihnya pd menggodek2 blog aje..takpe2..habis je presentation kang, aku boleh tdur sehingga pagi lusa nak bgn pon xpe :D

5 comments:

faisal said...

alahai, siannye wak sahur tu je,,teringat dulu masa study mkn2 camtu gak,huhu...:) waaa, hebat betul stamina tido awk ek,kekeke..

sweethOneY said...

ngeh2..kes malas nak kuar mkn kat luar la wak..pepagi ni mana rajin nak bersiap2..lainla laki, berdesup je kuar..hehe..
hehe..ni br balik kelas ni, jap g nak memulakan operasi la ;P

RedWGG said...

saya langsung tak sahur!
:-(

sweethOneY said...

hiks~ ciannya kak iefa :( adam x sahur sekali la ni eh? psstt..meja dah smpi ek?:P nak g jenguk ni

ReDbLoOdSnOw said...

kenyang ker ko mamam menatang tuh jek wat sahur za? huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...