Saturday, October 6, 2007

AAARGHHHHHH!!

ok..stay up until pas subuh br aku tdur..ingatkan nak tdur jap, cos my love dah jnji nak kejotkan kol 7 lebih..tp aku bgn2 je tgk jam..Ya allah!!! 9.20!!!!!! aku ade presentation kol 9..dak2 grup aku dah msg2 dah tny katne..gile2..ini mmg keje gile..nasib baik grup aku no 4, klo x nayer!! kelam kabut mandi, cuci muka suma..n sabun ok! tak luper..hehe..mmg aku tak make up ape td, g kelas bawak segala bedak, lip gloss, eyeliner n miniature perfume..adeh..dlm hati rs bengang je, my love ni tak kejotkan aku ke..kan aku dh ckp hari ni penting..bla3...

then smpi kelas baru grup 2nd, lega..dah bertenang sket..check my hs, eh eh..ade received call kol 7.33 pagi..from my love..uiks..sapekah manusia yang telah mengangkat call itu??? hahaa..dah tentulah aku yang mamai..eeeee...geramnya kat diri sendiri..nasib baik tadek pape td..pastu aku pon kuarkan la compact powder aku, tempek2 sket bedak sumer..bg nmpk comel berseri sket..ekekee..tak sangka lak after present, lect puji plak elaboration baguzzzzzz...huhu..dia tataw aku ni cam marathon aje dr bilik ke fak *marathon naik skuter ok!*

n sume grup habis present around kol 1 td..balik bilik, sgt mamai..kutip2 baju kotor, agaknya dah 2 mgu gue mengumpul..byk gilos..sebeban anta g basuh td..n sekarang sedang merilek2..layan2 lagu jap sebelum nak memulakan operasi..tdur smpi esok pg :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...