Tuesday, October 2, 2007

Al Fatihah

Hari ni pagi2 lagi aku dah dikejutkan dengan berita pemergian kawan aku..if korang sumer masih igt, aku penah beberapa kali update citer pasal dia kat sini..pagi tadi lepas sahur, br je aku nak lelap jap sementara tgu subuh, kwn aku call..dia ckp Yat dah xde..terkejut sgt2 aku rs, mata yang mengantuk langsung segar..lama aku duduk termenung je,rasa tak percaya.. n then trus inform kwn2 yang lain..Yat pergi dalam pukul 5 pg mcm tu..mungkin ini yang terbaik untuk dia, dr dia terseksa menahan saket.. aku sebenarnya agak terkilan gak sbb tak sempat nak melawat dia buat kali terakhir, last aku pergi bulan lepas agaknya..semalam Gg msg aku, inform yang Yat makin tenat, n doc ckp maybe boleh bertahan sehari dua aje..sbb blood pressure dia rendah sgt..tp aku igtkan sempat untuk aku lawat dia mgu ni..Yat saket meningitis tb..Ya Allah, Engkau tempatkan la Nur Hayatul Akmal di kalangan orang2 yang beriman, semoga dia tenang di sana..Allah lebih sygkan dia..marilah kita sama2 sedekahkan Al Fatihah buat Allahyarhamah Nur Hayatul Akmal.. *aku masih dalam keadaan tak percaya sekarang*

6 comments:

RedWGG said...

Al-fatihah..

Ceera said...

al fatihah... semoga dia ditempatkan di golongan yang dirahmati Allah swt

Hannan said...

al-fatihah... Allah lagi sayang kat die..

ReDbLoOdSnOw said...

Al-fatihah buat die..semoga die dtempat didlm golongan yg beriman...

pu3nemo said...

al fatihah.. pergi jugak dia kan.. cmne dia lh kena tb tu yek???

sweethOneY said...

aku br taw meningitis tb tu bukan tb batuk kering asenya, dia lebih kurang radang paru2.. tu la nemo, igtkan ade harapan lg..tp hmm..xpela, semoga dia tenang di sana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...