Friday, September 21, 2007

lindungi kami : hentikan keganasan terhadap wanita!!

aku sure mst semua orang taw kan kes Nurin Jazlin..hari ni kuar dlm paper yg DNA mayat kanak2 pompuan tu sepadan ngan DNA parents dia..semalam dlm kelas lect aku dah bgtaw dia dpt sms yg ckp mayat tu mayat Nurin, tp x confirm lg..masa lect tu ckp, aku tataw kenapa boleh menitik air mata aku..sedih sgt, n marah sgt2..ini ke lelaki yang diharapkan untuk melindungi wanita dan kanak2? kejamnya lebih lagi dari binatang..orang macam ni mmg x layak dibiarkan hidup..hari ni dia bunuh seorang kanak2, esok2 klo dia ni masih x kena tangkap lagi, mana taw sape lagi yang jadi mangsa..ee..bile jadi hal2 mcm ni, aku jd emosional btol..kenapa ade lelaki yang kejam n sadis gile camni? pttnya lelaki camni kasi buang je dia pny tutt..biar padan muka dia..biar dia lak rs penderaan secara seksual..aku x dapat bayangkan mcm mana budak tu *aku refer as budak sbb parents dia xnk sahkan mayat tu Nurin* terseksa dibunuh secara seksual..bayangkan organ2 dalaman dia pecah..mengalami pendarahan dalaman yang teruk sbb ditusuk ngan timun n terung..lelaki yang terangsang pada kanak2 ni digelar fidofil kan? pada kanak2 pon dia bernafsu mcm tu..orang mcm ni mmg gile, mental prob..sex maniac..bangang lebih dr binatang..kalau ade orang buat mcm tu pd fam dia, br dia taw agaknya perasaan fam Nurin..disebabkan dia, parents yang ade anak pompuan sumernya risau, rasa x selamat..walaupun duduk kat dlm umah belum tentu selamat..kadang2 penjenayah ni orang yang dekat ngan kte..kdg2 orang yang x dikenali..

Marilah kte sama2 berdoa semoga pembunuh Nurin akan ditangkap dan dibunuh jugak..let him paid for what he has done..aku btol2 x dpt bayangkan org yg sanggup buat benda ni sumer..semoga kes ni xkan berulang lagi..selalunya kat Msia ni masa berlakunya kes tu, 3-4 bulan hangat la..pastu leka balik, lalai balik..n jadi balik kes yg sama..
penutup posting, jagala diri anda dan keluarga anda..sedihnya bace kes Nurin ni :( al Fatihah buat arwah :(

2 comments:

pu3nemo said...

aku pun sedih gk bc ksh arwah..kejam sggh manusiakan.. aku pun tkt kalau terkena kat keluarga sndr.. mintk allah jauhkan la.. x sggp aku..

p/s: izza,ko ni bz sgt ker??jrg benar aku tgk ko online..stdy smart k..muahhhhh

sweethOneY said...

yups..kalau kena kat diri kte, tataw camne nak hadapinya kan nemo..

reply to p/s ;p hehe..aku mmg bz sket...sket je..hehe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...