Monday, August 6, 2007

weekend.

hmmmm..bape hari aku tak update blog..sorry pd sape2 yang jengah, tgk2 posting yang sama gak..hih..

weekend aku x seperti yang aku rancangkan..sbbnya hari jmt tu, time beli tiket, dengan sadisnya abang tu cakap kat aku yang tiket habis..so i've changed my plan since hari sabtu tu aku kena gak x berada kat ukm..mati kelemasan la nnt..hihi..aku g umah zatil pagi sabtu..tgu bas sgt lamaaaaa...beli tiket train pon tersangaaatttttttlaa lama..tp as im entered the platform, train trus sampai je..whoaaa...finally there's my luck..hehee..naik komuter sampai serdang then zatil jemput aku..so itulah cerita di hari sabtu..

hari ahad plak, as im mentioned earlier, nak g seremban..g kenduri akak tim..kununnnnn la bebudak tu nak gerak awal pagi..kol 12 br gerak..nuar amik aku kat cheras punyala awal, kol 9.40 dia dah amik..kitorg g shopping barang makanan aku jap,pastu beli roti jap, smpi ukm dorang x siap2 lg..yg lg geramnya,ade yang br g mandi..adeh...aku sekeh jugak bebudak ni karang..aku bising psl dorang nk g tumpang kitorang..nuar klo tgu aku pon dia panas..pe lg tgu kwn2 aku..tp xpela..gerak la jugak kol 12 tu..

otw tu ade la kejadian yg buat tersenyum2 sorang dlm keta tu..smpi nuar tegur aku nape senyum2..hehe...dia ni drive pandang aku lak..pandangla depan ;p
citernya gini..aku mkn coklat cadbury..aku offer la kat dia n kwn2 aku..pastu pembalut dia aku simpan..nuar tny nape simpan..aku ckp la ade peraduan kan kat belakang pembalut cadbury tu..so aku letak dlm drawer keta tu..tak lama pastu tibe2 aircond berbunyi...bising sgt..kelam kabut dah kitorang, takot ape2 jadi..dahla time tu kat seremban dah..jauh tu nk balik bangi klo keta rosak..satu hal plak..so benti jap tepi jalan..nuar tanggalkan drawer tu, nk cek aircond..dia korek2, korang taw ape yg dia jmp? hahaha..adeh..sekali dia kuarkan pembalut cadbury tu..smbl bebel 'ha, masukla la peraduan ni' ;p teruk aku kena usik sbb pembalut cadbury tu tersangkut kat aircond blower..hihi..adehh..

smpi2 kat pantai,jmp tim sumer..mkn2..duduk jap, pastu balikla,xnk kaco tim buat keja..ade la buah tgn kitorg bawak balik, tp aku x bleh nk snap gmbr sbb camera aku tertgl kat umah zatil...aku bawak cam tu kononnya nk amik gmbr ms kenduri..sekali tertgl..ampeh tol..

tu la cerita di hari mgu aku..korangnya weekedn camne?

5 comments:

ReDbLoOdSnOw said...

klu lah si nuar tuh minie n ko lak dip..mmg dah kene sebijik ko taw za..ekekeke..

pape pown..aku klakar arr bc bile nuar suh ko masok la peraduan cekelat cadbury tuh..ekekeke..menyendir nah kan.ekekeke..

sweethOneY said...

hehe..seb bek la itu nuar n aku..klo x, nayer la aku ;p

hehe..aku tak thn nk gelak bile tingat time dia korek2 tu, skalik dia kuarkan pembalut cadbury..adeh..tergelak jap aku..noty wey dia, asek perli aku je ;p *yg sebenarnya peraduan tu dah tamat lama dah..30 jun lg* hahaa

RedWGG said...

peraduan?
hehehe...
coklat?
sukerrr....

Zana Sadri said...

erm..... tgh duk pk tang mae dia masuk tuh????? *puzzled*

saja nak niaya keta dia ek??? hahahaha

opaq said...

hahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...