Saturday, August 11, 2007

gemBira + seDih

ade dua benda nak aku nak citerkan kat sini..perkara gembira n sedih..
starts wif the happy one la ek..thats it..hari ni besday yayang..:) happy besday yayang ushuk..semoga syg akan sentiasa gembira n dirahmati Allah..n yang sorang lagi ni kalau aku lupa, maw aku kena bebel nnt...hehe..esok besday zie!! so, happy becoming to u zie cyg.. *bile ko bace posting ni,dah jd belated la z ek* ;p

erm..biter sedihnya plak..semalam aku g tgk kawan aku kat icu hosp sungai buloh..menangis aku tgk dia :( kawan aku yang dulunya aktif, happy go lucky skarang terbaring je kat atas katil, tak sedarkan diri dengan wayar2 keliling badan..sedih sgt2..aku x smpi lg kat katil dia dah menangis..x smpi ati tgk keadaan dia camtu..nama kawan aku tu hayatul akmal..yatul hr tu dia demam seminggu, kena tahan kat wad biasa..suspek denggi tapi hari ahad lepas tibe2 dia x sedarkan diri..tu yang pindah ke icu..dr ckp ade virus dalam otak dia..semalam aku g dia br pas x ray, dr cakap macam ade tompok2 putih kat jantung dia..takotnya virus tu dah merebak..n dah masukkan camera dalam jantung dia tp result still x dpt lg..tp virus tu virus ape still x dpt dikenalpasti.. :( yatul..cepatla sedar yatul..sumer org risaukan ko :(

3 comments:

opaq said...

aku pon nak tolong doakan supaya kawan ko tu cepat sembuh....amin~~..

sweethOneY said...

thanx opaq :(

ReDbLoOdSnOw said...

alamakk!!! a'ah lahhh...ko awai2 lagik dh wishkan aku besday. Means ko org yg kedua wish lah neh after Adamm...adehhh!!! ekekekeke

Aku bz maaa..tuh yg lame x jengah blogs org. Apdetion kat blogs aku pun mcm ciput jek berjalan..haha.

p/s: aku doakan kwn ko cepat sembuh eh. dan terhindar dr dr sgala yg tidak diingini..

♥zie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...