Thursday, August 2, 2007

bOwLing again!!

sorry dia..mcm sama je ngan u nye tajuk posting..hehe..tp nk buat camne..mmg again n again ;p semlm aku dah g men bowling...today g main lg..hehe..atet2 dah tgn aku neyh..sok pepagi buter lagi nak balik umah *harapnya la* hehe..

td kuar g men bowling kat warta je..senang, dekat n murah..hihi..pki student card, 1 game rm2.50 je..murah kan..best gak jadik student ni ;p semalam pon men bowling gak warta gak..semalam men 4 game..hari ni main 2 game je memandangkan tangan aku pon dah saket2..so malam ni banyak menda nk disetelkan ni sbb pepagi sok dah nak balik kan..takla pagi sgt, aku rasa dlm kol 9 kot means dlm kol 8 aku kena gerak dr ukm..adeh..kol bape aku kena bgn tu :-s ha..lgpun hari sabtu ni kol 8 pagi smpi kol 6 petang, ukm xde letrik ok..xkan la aku nk dok kat sini kan..isk..

hari ahad aku cadang nak balik pepagi..dlm kol 8 kot gerak..sbb tim ajak g umah dia, akak dia tawen..tapi tataw lagila..kalau aku btol2 nak g kenduri tu, aku gerak awal la..tu pun kawan2 aku ckp lewat..dorang nak gerak awal g kenduri tu..so aku suh la dorang gerak dlu, x payah tgu aku..bg je aku map tu, nnt aku pepandai ar g carik sendirik..eee..penen lak pale otak aku..aku dok pk2 ni, xkan la kol 8 aku nak gerak dari umah ahad nnt..awal giles..selalu aku gerak kol 4.30 dr umah taw..adeess..xpela..nnt mgu depan2 aku balik la lagik..hihi ;p

3 comments:

ReDbLoOdSnOw said...

adehh..mentang2lah dak tuh ade pertandingan bowling x lame lagik..tuh yg die praktik tuh..ekeeke..

aku stupid never finished arr men bowlink...eh...satu game normal price bape ek. if bukan student. aku x taw arr.x pnah men bowlink :P

opaq said...

jwpn utk zie=6-8 hinggit kot...xpasti plak kalo kat tmpt lain..kat klantan ni camtu la harganya..

za=penuh program ko minggu ni ek..

sweethOneY said...

hehe..thanx opaq tlg jwbkan bg pihak aku..
aku mmg tiap2 mgu ade je prognya smpi aku nk balik pon x nyempat :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...