Thursday, August 2, 2007

mY 1st custOmer!!

eh eh..syoknya aku siang tadi..my 1st customer is coming..hihi..tp malam ni aje dah byk gak aku jual..eh..sure korang tertny2, ape menda la yg aku mepek ni..customer la..jual la..hehe..

act, aku br je join MyMode..best gak buat bisnes topup ni..hihi..syok je bile orang asik sms n ketuk pintu bilik tny 'kak, nak beli topup' *since aku dah super senior..muahahaha* ha..klo korang nak taw leh lanjut..leh la jenguk2 blog aku yg ni bLog MyMode ..or kalau korang berminat nak join aku buat bisnes sama2..kte leh sama2 wat untung kan.. kLik sini

hehe..sekianla sedikit promo aku untuk MyMode..klo ade ape2 nk tny..leh leave comment tak pon leh buzz je aku.. :)
sharing is caring kan :)
*pinjam motto sat no aizu*

5 comments:

DiaHarris said...

byk untung ker? :p

sweethOneY said...

hehe..im a beginner la..so skang nk kater byk untung tu xdela..tp ade la jugak sket which is i rs better dr beli topup kat tokey kedai yg x dpt ape2 tu ;p hehee..

opaq said...

ehem....
ehem....

ReDbLoOdSnOw said...

wakakaka...rajin gak ek ko masok keahlian gnie. ekekeke..

psssttt..klu dah byk untung, jgn lupe tron cnie jenguk aku patuh kasi aku 50 kedit free ek..wakakaka

framestone said...

masih aktif lg kahhuhuhu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...