Sunday, August 19, 2007

where have i been?

rasanya cam dah lama gile tak update..n x jenguk2 blog ni..cam dah bersawang je..aku bukannya malas dah nk update..tapi tah, rs cam x excited sgt je nk update..hehe..lgpon keje byk sgt skang..aku ni nk balik kg pon x sempat2 :( cian kan kat aku..sob3..update bout my fren..akak dia call, ckp keadaan dia bertambah kritikal n hope makin tipis..korang tlgla doakan sama untuk kwn aku ye :(

kenapa aku rasa keje menimbun2 ha skang ni..penat waaa.. :( td petang nak main badminton, dah semangat2 siap2..alih2 ujan..adeh..baru je igt nk kuarkan peluh petang2 gitu..

semenjak dua menjak ni, tah nape addicted sangat plak aku ngan bowling..leh kater hari2 aku membowlingkan diri..haha..sengal ayam tol..ha, aku masuk sukem (sukan ukm)..men bowling..hihi..8hb..semangat nah aku ni..tah hape2 lak ;p

aku tgh kerinduan ni..sape leh ubatkan msgla aku..daa

3 comments:

pu3nemo said...

izza,salah satu cr nk sembuhkn denggi dgn minum sup ketam.. tp kwn ko tu bkn ner denggi kan?? cian dia.. still x tau ker dia skt per??

sweethOneY said...

hmmm..thanx nemo..tp kawan aku tu bukan denggi..n dah mcm xde harapan je ni..doc ckp brain dia dah 70% damaged..n doc pon siap ckp kat family dia bile dah redha nak let her go, they will take off the machine..waaaa..sedihnya aku..tp aku still harap dia boleh bertahan

ReDbLoOdSnOw said...

bukannyer rs x excited nk apdet...sbb siku ko ade longgar ckit, tol x? wakakakakaka

gurau jek taw :P

♥zie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...