Monday, July 30, 2007

today.

yaa..finally hari ni dah berakhir..i mean sumer benda yang ptt disetelkan siang td dah disetelkan..penatnya hari ni..dahla kena bgn awal *awal x kak zana? ;p* sedap tu tdur berbungkus pagi td..hihi..ujan lebat..jgn jeles ek utk org2 yg kena bgn awai pg td g keja ;p then wat projek MA..lunch pon kol 3 lebih..tgl nak print je lg..lega ati aku..pastu kol 4, g kelas sistem perakaunan kawalan (SPK) plak..skang ni br je habis, br je smpi bilik, trus on laptop sbb nk sambung tgk cardcaptor sakura *addicted!* malam ni seperti yg aku dah ckp pd kak zana, nak siapkan tutor akaun..hehe..chayok2!! then ape lg aku kena buat ek..nk kena list down ni..

semalam zatil called, dia kata nk bg aku karpet..*hehe..bestnya* sekalik zaki xmo teman dia dtg lak.. :( saje je zaki ni taw..br je aku bangan2 nak jmp zatil..

hmmm..lately ni, i dont feel like to eat la :( sedih tapi x boleh nk tunjukkan..marah tapi x boleh nk lahirkan..kecewa tapi kena telan jugak..camne tu? anybody pls?

4 comments:

ReDbLoOdSnOw said...

♥izza
-> aku nak gak jeles...aku bagun seawal 4:30am kkdg 4:00am...uuuwaaaa. errr...lame lah x tenet ngan ko..erkss...lame ke? rase2nyer baru sehari ke dua ari jek kte x tenet..ekekeke

ermm..ko ade probs lg ek...meh2..habaq kat aku. e2 gunenye aku jadik tawan enko..hekhekhek

RedWGG said...

biasalah...
pompuan mmg lagu nih..
ader jer yang kena tahan, kena telan, kena terima seadanya...
tapi org kata..PENGALAH bukan KALAH..
hehehe..apa daaa ayat aku nih..
ko paham ker?

Zana Sadri said...

ha ah... awal gile dia bangun... (hahahahahahahahhaa) gelak guling2..

Aku nak pi mkn tghri baru dia bgn tuuu awal la kot.. :P

buat2.. jgn tak buat. klau tak tau nak siapkan pangge anime tu ek? hahaha... (pelik aku.. lepas satu2 dia tgk cd ek? erm......)

sweethOneY said...

hehehe...clowww card!! RELEASEE!!! *sila abaikan..ini adalah kesan terlampau lama menonton anime* ;p

hehehe..lalalaa..jd dak skolah mmg best kan akak2 ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...