Sunday, July 29, 2007

geyamnyaaaa..

adeh..aku baru je kemaskan meja study aku, susun2 notes..kuarkan buku akaun n tutor akaun..then carik2 keliling meja..*mana pencil case aku ni..mana fail aku..mana calculator aku ni..* carik2..punggah sana, punggah sini..selak2 sumer yang boleh selak..sekali br teringat malam g main bowling tu *tp x main la* ;p barang2 tgl kat bilik diorang..adehh..mcm mna aku boleh lupa nak bawak balik barang2 penting tu..waaaa..ni camne aku nak study xde barang2 basic ni..nak g kolej diorang, mls nye yang amat..waaaaaaaa.. :( xpela..malam ni bace2 je la..xyah wat benda yang perlukan alat tulis lg ;p nak pinjam barang ita, tahla..aku x suka buat keja guna barang org..hihi..unless terpaksa.. *ni kira keadaan terpaksa ke ek* tp dah semangat nak buat tutor akaun :(( camne nak wat akaun kalau calculator pon xde..huwaaaaaaa.. geyamnya aku..camne la aku leh lupa menda2 alah tu tgl kat sana..lupa lak tu nak g amik..adesssss~

3 comments:

Zana Sadri said...

muda2 lagik dah tua. ngalah aku plak dia nie.. wahahahhhahaa....:P

sweethOneY said...

hakhakk..malam tu sengaja tinggai la kak zana..pastu lupa lak nk g amik :D hehe..so mlm ni la br nk wat tutor akaun *semangat neyh!* nk amik ati prof norman..hahaa.. ;p

ReDbLoOdSnOw said...

haha...mude2 lagik dah nyanyuk. alaa..pinjam jek arr pekakas equiptment tuh ngan roommate ko..tuh dah kes darurat tuh taw...hukhukhuk

♥zie :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...