Monday, July 23, 2007

my shining star..


bile malam sunyi2 gini *actually x la sunyi sgt psl ade budak memekak tepi bilik aku neyh*, aku slalu la byk berpk *ke berangan?* hehe..aku suka tgk bintang..ske sgt scene dlm movie yang couple dok baring kat atas bukit tgk bintang pada malam yang cerah :) waaaa..romantik sakan..hihik..cantik kan bintang tu..penyeri malam..tapi dah bape hari dah asik ujan je..malam pon gelap je..siang plak ujan je manjang, x benti2..tu yang smpi aku rasa x bape sehat ni..headache la segala macam..

td kunun2nya nak study..bukak la latihan tax, baru habis satu soklan buat..dah penen..hehe..buat milo panas, minum pastu mkn panadol n skang ni get ready to sleep la :) yayang aku tu pun tak sehat gak..cian kat dia..esok kelas agak pack la..kol 8-11, audit..11-1, kemahiran membuat keputusan..4-6, ma..pengcan2..ni b4 tdur ni, aku dah siapkan buku2 nak g kelas esok, dah siap iron baju sumer..lehla aku bgn lewat sket pagi esok..hehe..

3 comments:

Zana Sadri said...

waaaaaaa semangat sungguh nak pi kelas... klau kak zana sah2 pagi baru nak kemas buku.. hahahaha..
tapi satu.. kerja kursus jgn lupa bawak. lect nie pelik ckit. sume nak refer kerja kursus. hurm..

ReDbLoOdSnOw said...

adehhh!!! bangan die ngan nuar ler tuh nengok bintang2 kat atas bukit tuh. ngah syok korg baring2 tgk bintang....kedebommmmmm!!!! jatuh meteor tepat kat korg baru pdn muke...ekekekkekeke.lalalalala..

sweethOneY said...

hihiks..akak..kerja kursus ke rangka kursus? lalalaaa..ni kes dah lama tglkan ukm la ni ;p report dr sabri kang..hihi

z..dengki nah ko kat aku ek..dush2 ko :P x kasik aku bangan langsung taw! ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...