Monday, July 23, 2007

♫♪ aPpReCiaTing LiFe ♪♫

aku ada sorang kawan..nama dia gg.. everytime i got probs n need her, she will be there 4 me..n setiap kata2 dia membuatkan aku semakin menghargai hidup..it must be so touching kan dear if u read this..hehe..tp i dah cite kat u dlu td kan.. :) ape yang dia cakap..selalunya akan membantu meringankan beban yang merungsingkan pale otak aku ni..thanx god i have her in my life..
ade sorang lagi kawan yang never fail to support me..her name is zatil.. weekend bila aku bosan2 kat sini, tak taw nak buat ape..sure zatil akan datang sini n ajak aku sleepover at her house..best klo g umah dia ni..sbbnya her parents slalu xde..hehe..the best part is spending time together kan :) + adik dia encem..hahhaa..ada udang di sebalik batu upenya ;p klo g umah zatil, slalunya akan g lepak jusco balakong..that's the nearest mall there.. :) rindu plak nak lepak sama2..*pdhal br mgu lepas gathered* hehe.. bulan sept ni zatil fly g uk :( ni yang aku sedih ni..xnk je bg dia pegi..hehe..tp mana leh..dia ckp maybe 3 tahun dekat sana..siap suh aku n gg dtg uk lak bercuti..hehe..sounds interesting..skarang dia pegi, mmg la kitorang tak mampu lg nak pegi sana..mna nak cekau duit kak..haha..tp aku rs by the time aku dah keja..dia still kat sana lg..means sempat la kot klo aku nak g..hehe..

hidup ni indah kan kalau kte tak merumitkan ia..go with the flow..that's what im doing now.. :) aku rasa ape yang aku ada sekarang ni dah cukup membahagiakan aku..family, frens..and.. tunang aku..ops..haha..tershashul lak ;p aku cukup2 menikmati hidup aku skarang..kalaula masa boleh dibekukan :) learn to be satisfied^^

2 comments:

ReDbLoOdSnOw said...

tunang???..aaaa **smbil pandang siling** huahuahua. bangan ler tuh.kehkeh..x lah bangan..ekekeke

psssttt..zatil tuh dak loaded ek? amboiii.nak cuci mate ngan adik die ler tuh. citt!!! adu kat nuar kang..tros kene banned ko g umah zatil lagik..ekekeke..

Zana Sadri said...

selagi kita bersahabat... selagi itu kita akan belajar menghargainya....

*windu kat kengkawan yg ramai dah bekeluarga*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...