Thursday, July 12, 2007

my day..

semalam zatil datang sini..plan asalnya dia nak temankan aku tgk transformers *aku pakse dia sbb dia dh tgk hr tu* hehe..tp dia ni pun, dr bdr tun razak dtg bangi pun leh sesat..aiya kawan..aku dah risau dah semalam, entah ke mana2 tah dia tersesat..seb bek dia datang gn zaki..takla aku risau sgt..if she's alone..ish..maunya aku terus g kat tpt dia sesat tu..

then AT LAST, kol 7 dia sampai..dgr tu kak zana..kol 7 taw!! ;p then, dah setel sumer hal, gerak g jusco balakong..beratur nak beli tiket..tapi..bukan rezeki aku kot, tiket transformers habis, aku bajet sumer org nak g tgk harry porter semalam..dgn eksennya aku tak booking tiket..haha..padan ke muka aku gak :D

pastu kat jusco, g makan kfc..aku ni tah nape 2-3 menjak ni asik ngidam2 je..hahaa..tgh makan, ade sumone called...maybe dia rindukan aku x? hehee..ampun ye klo salah..
pastu zatil suh aku tdur umah dia je malam tu..so sehelai sepinggang la aku g tdur umah dia malam tu.. *act, x la sehelai sepinggang sgt sbb aku sempat shopping sket semalam ;p* mama dia x ada kat umah lagi masa tu sebab out station kat lumut tp her mama otw balik la..semalam mama dia sampai umah dalam dekat kol 2 kot..aku dah terlelap masa tu tapi ala2 cam lelap2 ayam la..hahaa..ha..semalam masa kat jusco tu, pnyla lama gila tgu c zaki ni dtg jemput..lenguh kaki aku berjalan dr kiri ke kanan, kanan ke kiri..pastu ke kanan balik..mencari adik dia tu..adehhhh!! finally, jmp gak..alhamdulillah..hahaa..lega ati den masa tu.. *tak larat dowh berjalan*

pagi ni kelas aku kol 11..so aku bajet2 leh la aku bgn kol 10, kol 10.30 br gerak balik bangi..sekali malam td zai msg aku suh datang fakulti kol 8.30, nak jmp lect..aiyak!!! aku pon berusaha la pagi td dtg awal..tp aku ttp tak dapat sampai kol 8.30, kol 9 br aku sampai bangi..tp the things is, aku yang sampai dulu dari dorang sumer..adeh..org jauh sampai dulu ek..sabar je la den..aku terkejar2 dr sana..sampai2 dorang x sampai pon lg..

hajat aku nak makan mcflurry semalam tak tercapai..pasalnya pewot dah tak mampu menerima ape2..hahaa..kenyang yang amat..ngan mam eskim poppers tu la..esok2 la mam mcflurry :) ske mcflurry oreo sgt2 *wink2 kat z* :) :) :)

eh, ha...btw aku dah leh daftar ma dah..hehe..yippeee~!! ahernyaaaaa...n..aku amik subjek bahasa mandarin..hahaha..jgn gelak ;p wekkk

4 comments:

ReDbLoOdSnOw said...

ekekeke..wink2 kat aku ek. Ha! pdn muke ko x leh tgk harry potter!!! eksen nah nk beli ticket **klu aku...malu aku...wakakaka**

Whoaaaaa..bhs manderin? psst2...ni hao ma? Wa i te ni loh...ekekeke.. aku men bedal jek tuh..wakakaka.

sweethOneY said...

hahahaaa..wink2 kat ko la :P ko je taw kisahnya...wakakakaka..
uit..aku cuma taw wo ai nee nuar =))

Zana Sadri said...

hahahaha.. padan ke muke hang.. tu la.. pi lagi lambat2.. kul 7 baru gerak??!! adeh.. kak zana dah siap goreng ayamas drumet lagik kat umah utk mkn malam tau... muahahaha...

Tak dpt mkn kfc pun takpa lah... nnt nak mkn mc flurry jugak.. wahahaha *memandang dgn muka penuh slek ke zie dan izza* :P

sweethOneY said...

hehee..dah kawan tu sesat, den nk wat guano kak zana ui? hahaha..tu pon nasib baik dia smpi :P kot dia x smpi, dia patah balik ke umah dia..jenuh ar kena gelak ngan kak zana nnt..hehee..

*bak la sket drumet tu..mkn sowang*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...