Wednesday, July 11, 2007

moOd : penen..

waaaaaaaaaaa...bile nak nyetelnya hal bilik membilik ni :( jaat la org pejabat ni..mencik!!!!
hr ni kol 8 lg dah de kelas..malasnya nak bgn pagi..tp bgn la jugak..dah bf aku kejotkan..dgr sore dia trus segar je ;p hihiks..pegi kelas, setelkan sumer registration bla3...tp still x setel g..subjek advanced accounting (aa) ngan management accounting (ma) bercanggah la waktu kelas dia..aku x dpt amik dua2..kena drop salah satu..4 sure la aku drop ma..sbb aa tu penting, kena amik gak sem ni..lect ma pon degil ar...tukar la waktu kelas tu..ish..degil no..piat tinger kang br taw...

penen la aku gini..hal bilik membilik x setel lg..reg pon x setel lg..baik aku kuar tgk wayang ptg ni..besh gak..hahahaa..x koser nak penen2..wek wek...

ha..btw, properties aku sumer dah selamat diambil semula..hehee..tp masalahnya skang aku lupa la plak lesen P aku dah mampos 7.7.07 hr tu..aku kena renew ke CDL..tu la, kat umah hr tu lupa nak setelkan..ape la aku ni..ish3..aku igt nak g JPJ terus..senang terus dapat je..tp tataw la JPJ katne..bf aku ckp senang2 g je driving school..suh dorang je setelkan, tp kena tgu 2-3 hari br setel..hmm..camne ek...nnt2 je la aku pk kan..tp kang klo aku bawak2 keta ke motor ke kang kena tahan camno? :D hehe..cari nahas la ko ni izza uii...

5 comments:

pu3nemo said...

waaaaa ko amik aa?? bg aku antara aa ngn ma lg seng ma.. dulu aku x amik aa,aku drop tp gnti ngn cost acc..lg senag..hehehehehe

ReDbLoOdSnOw said...

hadoiiii izzaaaa!!!! Nasib baik arrrr aku terbace ttg lesen P ko...aku totally lupe arr ngan Lesen P aku. dah mmpos dah Lesen P aku...hadooooiiii!!! kene g JPJ neh..adeh!!!

Zana Sadri said...

nemo... tu dua subjek tu minah nie kena amik gak. tak boleh tak. cuma ada sem yg dia kena amik JUGAK. tehehehe....(apa yg aku ngarut tuh!)

er..er.. lesen aku matik bile ek?
ooo..2009... phewwww :D

sweethOneY said...

hahahaa...macey kak zana sbb bg penerangan awai..nak tak nak, tu subjek wajib jurusan.. gambateh!!
nemo..ko jgn tataw, kak zana tu senior aku dlu..hihi ;p

2 la ko z..seb bek aku buat post gini taw!!

ReDbLoOdSnOw said...

hehehe..e2 lah. dekat nk sebulan lesen P aku dh kojol baru arini pasan..adehh!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...