Tuesday, July 10, 2007

=(

ingatkan dpt amik sumer properties semalam..tp x dpt gak..malam td still tdur tak bercimut..pnyla cejok..adoi..pg td kelas kol 8..jap g ade kelas g kol 3..mgu ni aku cukup malas nak g kelas..dgn barang2 tak unpacking lg..dgn biliknya x dpt lg..dok bilik org..tak teratur je barang aku..sumer ikut dan je..ee..cukup malas la aku gini!! klo boleh, biar nak setelkan dlu hal2 bilik aku ni br la aku nk pk hal kelas plak..dah penen pale aku..tak slesa langsung mcm gini..dahla mat indon tu kuar masuk gak blog ni renovate toilet..nak mandi pon payah!! nape la x pk awal2 dlu...nape la x siapkan awal2 renovation ni..menyusahkan btol ar...yuran bayar mcm biasa tp x slesa..waaaaaaaaaaa..

4 comments:

Zana Sadri said...

cian dia... meh kak zana manje mekD. tapi kak zana suh dia deliver kat sana la.ok tak?? :D :D

sweethOneY said...

:( habis tu sy gak kena bayar...dush2 kak zana ;p

ReDbLoOdSnOw said...

ekekee...ciannyer ko. bbaik mandi, kene skodeng dek mamat endon kang..wakakaka

sweethOneY said...

hahaa..br ko taw z..cian x kat aku :( hahaa..klo jgn ngades la..aku mandi bile sumernya ok :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...