Saturday, July 21, 2007

hujan..

semalam aku kuar g mid val ngan adik aku n gg..window shopping je..aku beli dua helai tops je..n beg seketul..pagi semalam zai ajak kuar g shopping, aku malas nak ikut..tapi bile smpi petang dok bilik je, aku ajak la adik aku kuar..then gg pon ajak kuar..so pegila mid ber3..dah jalan2, dekat kol 10..then aku risau biarkan adik aku balik shah alam sowang2 sbb dia x biasa sangat lagi ngan kl..so, aku suh dia balik ukm ikut aku.. :) ni aku baru pas anta dia balik kat komuter la ni..masa aku antar dia td, tak hujan lg..tp otw balik, hujan lebat..basah lencun aku..skarang ni rasa macam nak demam plak..asik bersin je *acchoomm* sorry..tu la..dah kena ujan, balik xnk trus mandi :(

2-3 hari lepas aku rasa bersemangat sangat..tapi kenapa sekarang aku rasa down je..rasa sunyi n rasa tak bersemangat la nak buat ape2 pon..mcm org saket je sepanjang ari kat atas katil..sumer keja wat atas katil..hmmm..aku rindu nak balik umah kot..td dah ckp kat adik aku, nak balik umah mgu depan..aku ajak dia balik sama..sejuknya hari ni.. :|

5 comments:

pu3nemo said...

nti jgn lupa mkn ubt tau... tkvr fwen!!!

sweethOneY said...

macey nemo.. :)

ReDbLoOdSnOw said...

take med taw za..jgn ngelat2. eh, adik ko study gak ker?

sweethOneY said...

sob2..aku demam :(
aah..adik aku study uitm shah alam..

RedWGG said...

honey,
lama dah ilang aku ni kan?
hehehe...
biasalah biskut..
aku jejak ko dari bdk2 ireans nye blog la..
kokrang kan famous!!
apapun, suker dpt bc citer ko..
so in luv yea??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...