Friday, July 20, 2007

hikayat sebuah kotak ;p


ha..tgk la kotak ijau ajaib tu..hihi..tadi aku ngangkut lagi saki baki barang aku dari blok sebelah ni..bape kali angkut daaa *kali ni x pki hot pants da..pki jeans...serik!* hahaha..aku angkut kotak ni la tadi..beratnya aku rasa..last2 aku tinggal je kat tgh2 jalan tu..hahaa..jauh lagi aku nak angkat tadi, xkuasa aku nak angkat dah..lantak situ..aku tinggalkan je kat situ, balik bilik igt nak ajak rumet tlg angkat sama..alih2 kuar2 je blok aku, eh eh..apsal kotak ni ade kat depan blok aku ni..hehe..sape la yang baik ati tlg aku angkat kotak tu letak btol2 depan blok aku..time kasih sgt2..

tikar getah still x beli lagi..rumet aku ckp x sempat dia nak beli semalam..berbogel lagi la lantai aku ni hari ni..

ha..lagik satu..aku dah drop subjek mandarin..haha..sbbnya aku kena amik elektif dlu sem ni..memandai2 je aku amik subjek pilihan bebas..haha..nasib baik subjek u2 tu ade kosong lg..klo x, melopong la aku..n result sem 3 hari tu dah kuar..taraa..hehe..sukaknya ati aku..2 subjek yg aku amik tu satu A, satu A-..tp cgpa naik sket je..ampeh tol..klo ade satu C tu, bukan main lagi dia tarik cgpa..huhu

7 comments:

RedWGG said...

kotak ajaib?
hehehe...
weh weh..ingat lagi tak nie?

sweethOneY said...

hehee...iefaaaaaaaaaaaaa!!! camne ko dpt jejak blog haku ni :D rindu kat ko weyh...pe cite ek skang..

`in said...

ehhh!! kotak tu ijaw ke?
apsal gue nampak cam kuning ek?
errrrrrr .. :|

sweethOneY said...

ish..rabun warna akak kte ni..kotak tu kaler ijau pucuk pisang la *yeke ek* hehe..yang penting gue panggel kotak tu kotak ijau :D

ReDbLoOdSnOw said...

psssttt...caper ek ko agak2 yg baik ati tuhlung ko angkatkan kotak tuh eh? jgn2...momok kot...maakkkkkkkk!!! takottttt!!! hekhek

Zana Sadri said...

kotak ke katak??? muahahha...kaler pun ala2 jek.. tu pasal dia leh jalan sdriik.. hahaha.. adeh... cakit peyut akak tau.. :D

sweethOneY said...

hahaha..tak kirala sape yang tulun..tp dia sangat baik ati :D hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...