Tuesday, July 17, 2007

^happy^

fuh..tgh hari ni mood aku baik sekali..hahahaaa..balik kelas siap leh mandi2..lega plak.. :) klo hari2 mood aku gini kan best..aku rindu kat mak ayah aku la..nak balik umah la mgu ni :D rindu kat bushuks aku gak *see..i put S there* ;p hahahaa..lama la x jmp ngan bf aku ni..wendu ar.. ;p
bulan depan besday dia..igt nak wat surprise kat dia..hehee...syyyttt...jgn gtaw dia..hihi.. :) counting 4 da day..lalaala..

5 comments:

ReDbLoOdSnOw said...

dulik2..aku nk dah pecah rahsia. ekekeke...klu ko ingat besday nuar, means ko ingat gak ler besday aku...ekekke..ko lupe wish...aku majuk ngan ko..kehkehekeh

**geli jek nk majok2 ngan ko tuh..huahau**

`in said...

uiii ghamey tol buchukSsSs dia ek :p

uiii ada dak tu rindu kat TIAK mak :p
ololohhhhh~

sweethOneY said...

hehehe..rindu kat tiak ayah skali la kak ushuk ;p
kte mmg ramai bushuk pon..tp ade sorang je dak bushuk kat sini..ce klik link dak bushuk tu..hehee..

Zana Sadri said...

ada org nak masak lagi ke nie??? bau tomyam dah nie.. ahakssss

sweethOneY said...

hehhee..bolehla daku selalu memasak untuk laki tercinta gini kak zana..hehee..nnt org g anta kat subang sket ;p kat shah alam sket..kat kch sket ek..hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...