Tuesday, July 17, 2007

fiNaLLy..

hahahahaa..mood aku hari ni mmg sangat baik...sangat2 baik..haha..alhamdulillah..kalau hari2 macam ni kan bagus..hihi..
ha..nak taw x ape yang membuatkan aku BERTAMBAH gembira?? bilik aku dah boleh check in *dgn eksennya* hahahaa...aku g ar melawat td..huish..besarnya..toilet lawo lak tu..ekeke..sonok tol..sket2 lg nak g angkat2 barang..esok2 la baru pindah masuk..hihi..

td mak aku call..aku nak balik umah mgu ni, nk balik kg la..nk g dusun..nak makan manggis ngan buah dokong..tp mak aku cakap klo nak mkn, beli je la kat sini..hehe..tapi aku xnk..feel mkn kat dusun *kat ats pokok sebenarnya* hahaha..x sama ngan feel mkn buah beli ;p so tataw lg minggu ni nak balik ke x..ingat macam nak setelkan bilik aku dlu mgu ni..mgu depan br balik..tgkla nnt camne :D

lalalaaaa...

3 comments:

ReDbLoOdSnOw said...

buah dokong tuh mcm mn za? x pnah ku dgr dek buah itu..ekekeke. :P

eleh...eksen aarrr tuh bile bilik die dah ciap...cittt..hati2 za, mn taw dorg pasang spy cam..mampos ko nnti..huahuahua..opsss..gulp..gulpp..

Zana Sadri said...

wah.. masuk bilik baru tuh.....
selamat memasak.. tehehehe...(cam salah ayat jek :P)

sweethOneY said...

hehehee..buah dokong tu ala2 buah langsat la yang..

kwn2..nnt sat g aku g bilik baru, aku snap gmbr..hehe..nak show off gak ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...