Monday, July 9, 2007

balik kampus..

semalam lg aku dah balik sini :( malas dowh..semalam naik bas kol 10 pg dr kuala kangsar..smpi dlm kol 1 lebih, mula2 bf aku kata nk amik pastu tibe2 dia ada hal plak *ee..dia ni mmg ske tibe2 ade hal, mencik!* so aku balik sendiri la ke bangi.. *aku majok ngan dia*
sampai2 lak blok aku tu ade renovation, xleyh check in lg..tensi tol..kena setinggan bilik org..dgn kater lain menumpang bilik org..seminggu la dok gini..cam orang nomad je lg..mencik aku..2 bulan cuti, renovate x siap2..ape keheinya..malam semalam tdo xde cimot..sob..sob..sedihnya..cimut aku dlm cetor, x amik lg..barang2 mandi lak kat bilik iena..pon x amik lg..semalam bf aku dtg lupa nak ajak dia g bilik iena..ish..motor aku pon kat iena gak..sob sob sob..susahnya aku nk bergerak gini..hr ni gak nak dptkan balik sumer properties aku..hihi ;))

2 comments:

ReDbLoOdSnOw said...

hehe..bebeh aku neh dah lek kampus...lame lah aku nk cet ngan die lg klu gni...adehh!!!..

p/s: g lah cpt amik propeties ko tuh. hbis, berus gg ade x neh..ekekeke..

sweethOneY said...

hehee..aku ada lak ni z *magic x?* :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...