Monday, June 18, 2007

fantastic 4

waaa..citer ni mmg fantastic ar..besh btol aku rasa..tgk ending dia mcm ade sambungan lg je..tak sabar aku nak tunggu..hehehe...johny tu hensem btol ar..ish3..hot stuff ;p
aku tulis sket2 la ek sinopsis dia..xleyh lebey2, nnt sian kat korang yang tak tgk lg ;p tajuk dia kali ni 'the risen of the silver surfer' silver surfer ni satu objek kot..aku tataw nk kategorikan sbg ape..hehe..mana2 tpt dia pegi je, tpt tu akan mati dalam masa 8 hari..so bermulala misi dorang nak menyelamatkan dunia :D tp klaka la part susan storm ngan dr richards nak kawen tp smpi 5 kali tak jadik2..sbb asal nak kawen je, ade je benda nak kena selamatkan ;p
hehe..ok2..cukup..dah terlebih dr cukup ni.. ;p besh gak kuar semlm..sempat shopping sket ;p manusia punyala ramai kat mid val tu..
ish3..dah2..xleyh nak main2 dah, exam mgu depan je..hehee..bunga2 plak ase ati aku ni.. ;p :)*mcm x kena je emotion aku ngan situation ;p*

4 comments:

Zana Sadri said...

silver surfer tu dia idup dgn makan planet dan org2 dlm planet. dia ingat prg bumi nie sombong. tapi lain plak yg jadi... begitula kisahnyer....(klau salah sila marah laki kak zana ek.. dia yg kasi sinopsis tuh. ngehehehe)

ReDbLoOdSnOw said...

hikhik...aku tingin nak tgk...suh along aku beli dvd jek ah..hehe

sweethOneY said...

hehe..kak zana ni, org saje nk wat org lain suspen..tp kak zana g citer lak ;p

besh z, x rugi ko tgk..hihi..

ReDbLoOdSnOw said...

hihi..nk nengok arr. tp minie x nak tgk citer neh. kiki lak jenis yg x layan citer omputih sgt. payah nk ajak...hekhekhek..

xpe2...nnti along aku sure ade beli dvd dier..ngehngehngeh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...