Friday, June 29, 2007

selepas xm..

skang aku dah kat umah..hihi..dpt la aku mengupdate blog aku ni..
26 n 27hb aku exam..27hb exam paper smpi kol 10.30 so pastu plan nak g mandi sungai..hihi..tu je la keje kitorg..hihi..so balik2 dr xm hall, trus masuk dapur..masak sardin, telur dadar ngan ikan bilis rangup..nyum3..pastu bergerak g sungai congkak..beshnyaaaaaa..dah la org tak ramai..enjoy je..air pon jernih je..ikan2 dia pnyla jinak..x lari pon bile kitorg bg mkn..siap gigit2 manje tgn kitorg lg..hihi..
balik dr sg congkak, singgah g karaoke jap..ish3..mmg btol2 berjoli pas xm ni..nasib mlm tu x g titiwangsa je..hihi..tp tgh karaoke tu tibe2 bf aku call plak, dia ckp dia nk dtg mlm tu nak tlg aku angkat barang..kelam kabut la aku packing barang..nasib baik sempat + budak2 ni sumer tlg aku packing..macey2.. :)
seronoknya dpt rehat2 lepas penat2 study :D

3 comments:

ReDbLoOdSnOw said...

nasib baik itan tuh geget2 manje ek..klu lah geget2 bak pirana..maakkkkkkkkkkkk!!!!! tgn IZZA kuhdunggg!!! wakakakaka..wakakaka..

sweethOneY said...

wakakakakaa..ikan tu manje2 z..nnt aku show ko vid dia ;p

ReDbLoOdSnOw said...

a'ah...ko kasi lah vid...tp ko nk kasi kat ner..ekekeke...anta kat email ker..eherksss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...