Friday, May 11, 2007

pegi kedah~

waaa..lama suda aku tak update blog ni..windunya~ windunya~ hehe..

4 may 2007
hr tu kan aku cakap nak g kedah kan..at last plan tu menjadik..hihi..
malam hari tu, aku ngan zai tdo umah yan kat subang..sbb esok pagi nk bertolak g kedah lepas subuh [[kononnnya]] :P malam tu dalam 10 lebey nuar ngan aiz sampai, g amik zai kat bangi golf resort sbb dia ada dinner kat situ..then trus g makan sbb aku x mkn lg :P pastu tgh2 makan yan plak msg, dia ckp purse dia tercicir masa dalam panggung..hmm..dah susah ati dah, yan tgh susah, xkanla kitorg senang2 je nak g umah dia..kesian plak kat dia kan..then bincang2, last2 decide ape2 pon g teman yan dlu kat cineplex..dia nk wat report sumer..then dia n kwn2 dia nk g uptown plak..aku ngan zai badan dah penat, tak ckup tdonya [[x ganti lg tdo lepas penat stay up utk xm]] last2 pas teman dia sumer tu, trus amik kunci n g umah yan..so malam tu tdo je la :D

5 may 2007
dalam kata pas subuh nak bertolak, aku ngan zai plak kol 9 baru bangun..yayy2!!! hahaha..kelam kabut bangun, mandi...pastu yan n housemates dia ajak breakfast plak..makan kopok lekor + roti..pastu dlm kol 10 nuar ngan aiz smpi..ops..lupa plak..adik dia skali ade..adik aiz..eh..aku tak ckp lg ek..act tujuan ktorang g kedah ni saje menggatal je..haha..aiz nak anta adik dia balik mrsm merbok..dia ajak nuar temankan dia..then dia ajak zai, zai ajak aku :D so kitorg berdua ni mmg kaki jalan..ikut je la :D on the way tu, sempat agi singgah kuala kangsar jap :D beshnya..aku jmp adik aku je...aku x balik umah pon, x brani plak..kang mcm2 mak aku soal :D ngee..smpi kedah dalam kol 4 lebey..dah siap anta adik dia, trus gerak balik..tak g mna2 pon..igtkan sempat la nak singgah mana2..tapi memandangkan masa mmg tak mengizinkan then straight away to bangi la..dekat kol 12 malam br smpi..smpi2 sempat on pc jap :P pastu trus tdo..penat gile..

then hari2 seterusnya, aku packing2 barang nak pindah za'ba..

3 comments:

pu3nemo said...

lor cian ko g kedah tp x g jejaln..hehehehe

sweethOneY said...

hehe..ngikut bf aku :P
bosan habis xm..hehe..

Zana Sadri said...

hohoho... berjalan jugak dia iyer... padanla ari senin tu semput je nak pindah brg.. ngehehehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...