Friday, May 11, 2007

^home sweet home^

lepas pindah za'ba hari tu, hidup sgt menyeksakan dan memboringkan lor..adoi..1st nite kat situ je dah tadek air..smpi esoknya pon xde air gak..seksa gile, smpi kena g kolej lain nak mandi..seb bek la ade transport..klo x, mmg mati kutu la aku kat situ..

semalam aku tibe2 trase nak balik :P then beli la tiket kol 9 malam..dalam kol 12 lebey aku smpi umah..aku naik train ngan zai dari ukm..dia pon nak balik umah gak..seb bek gak ade teman..x la aku bosan sgt :D ngee..besh2~ yayy2!! dah kat umah..leh dok bawah tiak mak je..hihi..
trase x nak balik ukm dah..org lain cuti, aku ade kelas :( x besh..
mgu ni nk mandi sungai klo keadaan mengizinkan :D yayy2!!

5 comments:

pu3nemo said...

lorrrr ptt la bau bucukkk..x mandi rupanyer dia..huahauah

sweethOneY said...

hahaa..mandi la nemo buchuk..ish3..hehe.. :P

opaq said...

mandi sungai.................

best giler.....
sejuk......
gigil beb....
tapi berbau sket...
wakakakaka....

sweethOneY said...

hahaa..ko la berbau tu opaq.. :P

opaq said...

cait........nak kena karete kid ni....wacaaaaaaaaaaa.........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...