Tuesday, May 1, 2007

jangan pandang blakang..

semlm aku g tgk jgn pndg belakang wif izam..br nk tgk kan..cite pny dah lama..hihi..waaaaaaa~ cite tu seram ar!! ciss btol ar dia nye sound effect tu..bikin org saket jantung leh mati cepat..byk scene aku tak tgk semlm..sbb aku takot, aku top mater..hehe..bleh kata sepanjang2 cite tu aku top mater..hahaa..tp pasni nk tgk lg 2nd round ;)nak temankan my bushuk :P hihi..
semlm ms dlm panggung tu, dok pk..bile la nak habis cite ni...cite tu habis satu kegembiraan..hahaa :P ape2 pon, pd aku cite ni ok.. :)

2 comments:

ReDbLoOdSnOw said...

hekhek..seramkan za citer tuh.
aku nengok citer tuh spai terkejut dak2 panggung dgr aku jerit..wakakaka..
tuh yg aku mls nk tgk citer antu kat panggung...sure lah ade yg benci aku ^_^

Izam tuh sape? pakwe ko ker?
setahu aku nuar pakwe ko...ngehngeh

sweethOneY said...

errr..hehe..izam tu kwn baik daa~ pakwe aku mmg nama nuar pon :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...