Sunday, May 13, 2007

im tired of explaining ppl..

aku penat la..pg ni bukak emel ade plak sorang mamat gile ni tibe2 je msg mintak maaf ape sumer then dia ckp bye forever..ape kejadahnya? aku layan dia ok je..mmg la kdg2 dia tegur aku x reply tp ms tu aku ada keja..kadang2 aku tadek depan pc..penat la org mcmni! paham la sket..ni tak tentu pasal tibe2 je nk bye forever la ape la..mcm la aku nak sgt kawan ngan dia..in fact klo dia tak tegur aku, mmg aku tak hingin nk tegur dia pon [[believe me, he's so annoying]] aku pantang la org mcm ni..ske2 je nk judge aku padahal tak kenal aku je..mcm semalam..ade mamat ni [[spesis gile gak]] kata aku sombong n berahsia just because aku tanak cite kat dia pasal family aku..it's my right kan not to tell him bout my family..yang dia nak kecoh2 nape? bukannya aku n dia tu kenal rapat pon..
damn..im so tired of explaining..sape2 yang rasa leh trime aku seadaanya, u r welcome to be m fren..tp sape2 yang rasa aku ni sombong, annoying..yang x ske kan aku..dont bother to my fren k :) back off!

5 comments:

opaq said...

aku trime...aku trime....
wakakakak.....
cool...
nanti aku gigit+karate kid dak tu...
wacaaaaaa.........

sweethOneY said...

hehe..opaq, ko puji de makna ke ni :P

opaq said...

wacaaaaaaaaa...............

haaa....
kan dah kena karate daripada aku.......
lain kali jangan wat lagik....

Zana Sadri said...

huhu.. garang giles... sabo2... bawak bertendang.. bukan bertenang tau.. bukan.. kuangkuangkuang...

sweethOneY said...

hehe..kak zana..opaq tu mmg gitu :P
opaq..psst..psst..syg ko :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...