Tuesday, February 12, 2019

Kasih First Day At Prasekolah

Semalam,  11/2 Kasih start first day di Prasekolah. Sebelum ni tumpang dekat Pasti sebulan. Hal pindah rumah la ni belum setel haha
Kunci dapat dah awal tahun haritu. Tapi delay lagi nak pindah sebab belum pasang grille, nak pilih design kitchen cabinet pun juling bijik mata. Sat nak pecah yard, sat taknak. Sat nak island, sat taknak. Sat nak katil king, headboard fabric, sat nak lapik bawah je taknak headboard. What iz thizzz haha pening husband kita layan tau. Nak mintak quotation pun payah gini.
Bukan apa, rumahnya comel. So kenala susun atur betul betul. Siap bawak personal ID mintak opinion tauu (mujuq adik ipaq ID hahahahah)  over kan?
Tapi ni husband dah bagi kata putus, pecahkan aje yard, sambung full height cabinet atas bawah. Meja makan beli, island tak perlu. Ikutkan hati ni memang nak cepat pindah, tak larat zis nak berulang selalu ke Setia Alam ni ha. Letih ahhh jauhhhh. Padahal dulu asal weekend je nak ke Setia City Mall, sekarang ku pandang sepi je haha sebab so tired dua tiga minggu ni.
Ni sesambil tunggu Luth speech therapy ni dapatla tulis sikit nak abadikan kenangan. Nanti lupa pulak kita kenangan berulang alik hantar ambil anak ni haha
Oh Allah, please ease our journey. You indeed are the best planner of all. Amin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...