Friday, September 7, 2018

Victoria Corset a.k.a Arm Corset

Hi,

Sebelum ni ada juga customers yang tanya korset untuk kuruskan lengan sado sekali, haaa now kita dah bawak masuk produk baru under #HouseOfCorsetByChooyaya punya brand.

Victoria Corset ni two pieces, baju corset berlengan dan girdle yang cover sampai underbust. Memang best ni





Menarik tak ? Nak ke toilet pun senang, buka je macam seluar biasa, untuk yang tak pro guna korset bestseller 1piece tu bolehla consider yang ni.

Jom tengok measurements dia :-


Setakat ni korset ni kita takde jual asing ye, mesti kena beli one set. Harga murah je awak, RM155 free postage. 

Tak minat yang ni? Takde hal, ada banyak lagi jenis lain untuk awak pilih hehe


Whatsapp saya ye? 

Www.wasap.my/60196683098/Korset klik aje zas terus masuk ke Whatsapp saya, tak perlu save nombor lagi :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...