Monday, July 18, 2016

Fame Cosmestics - Lipcream & BB Cushion

Assalamualaikum,

Nak war warkan ni, aku sekarang ada menjual make-up brand Fame Cosmetics. Ini produk local tau. Ada dua product je baru bawah brand ni iaitu Lipcream dan juga BB Cushion. Tak tipu memang best product ni, sebab aku sendiri pun pakai. Kalau pakai tak best, takkan la kita nak jual kan ;)



7 Warna menarik Lipcream :

- Candy
- Nude
- Desire
- Party
- Fuschia
- Gossip
- Violet

Lipcream ni memang best sebab textur dia masa mula mula apply tu creamy tapi takpe, korang biar je.. Beberapa minit gitu, dia akan kering menjadi matte gitu. Best tauuuuu, aku yang tak pakai lipstik pun dah pakai sekarang. Kemain hari hari bibir merah ke ofis hehe.


This is my favourite color - Gossip. Muka pun nampak flawless sikit dak hehe. Kesan pakai BB Cushion tu lah. 

BB Cushion pulak ada dua kod. Iaitu kod Natural & Fair. Senang takyah bebanyak sangat shade nanti korang jugak pening warna mana sesuai dengan tone kulit korang ;p
 


Untuk yang suka nak cuba dulu baru nak beli, ok don't worry sebab aku paham kehendak korang haha so aku dah sediakan tester OK ?


BB Cushion pun ada tester. Boleh cuba sampai tau warna apa nak ambil, ok ? Kalau nak cuba saja tak beli pun takpa aih. Takda paksaan dalam membeli ;)

COD Available untuk Subang Bestari and nearby area only. Other than that, please opt for postage ye sayang sayangku. Apa apa Whatsapp je la kita +6019-668 3098. Kita akan melayan setiap pertanyaan awak awak dengan kasih sayang ok ? Hihi.

Oh lupa nak bagitau harga.

Lipcream - RM29/pcs exc postage
BB Cushion - RM55/pcs exc postage

Thank youuuu.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...