Thursday, December 12, 2013

Hilang 20 kg Dalam Masa 8 Bulan !

Assalamualaikum,

Jeng jeng, saya nak share cerita ni :D

Tahu tak, berat akhir saya sebelum bersalinkan seketul Kasih Safiyya ialah 79 kg !



Heheee gambar gambar maternity photoshoot saya yang saya tak pernah sharekan di mana mana. Ekslusif ni kihkihkohh

Sekarang, 57 kg uols !



Hahaha gambar gambar poyo setelah berjaya menguruskan semula diri ini. Kalau ada yang tanya macam mana boleh kurus, banyak sebabnya. Selain dari bila breastfeeding, berat memang senang turun.. Saya pun ada amalkan supplement Shaklee. Memang membantu. Pasal supplement, saya share kemudian k !!

Tak percaya bila boleh sarung balik skinny jeans Levis size 26 uhuk uhukkk. Saya kannnn, dah lama kannnnnn.. Taruh impian nak pakai printed and candy color pants. Mak teringin uols. Tapi sebelum ni tak confident langsung, takut nampak gemuk. Sekarang bolehla try tengok tengok printed / candy color pants :D 


Brown PANTS by MiL

Cantik kan, RM39 je uols.


Black Garden Skinny Pants by R+ by Radioactive


Blue Printed Long Pants from R+ by Radioactive

Ching !! Cantik kan korang. Kekonon ahkak dah confident ni nak pakai printed pants :P Ada banyakkkkkkk dan macam macam lagiiiii dekat butik online Zalora tau, nanti pergi tengok ye ? Janji tau !

K bai.






1 comment:

Zumie said...

jeles den tau..

mencik :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...