Thursday, December 19, 2013

30 Kebaikan Omega Guard Shaklee

Assalamualaikum,

Entry sebelum saya ada share tentang kenapa Omega Guard Shaklee adalah minyak ikan terbaik dunia, kan ? Sekarang jom kita tengok pulak bukan 1, bukan 2.. tapi 30 kebaikan Omega Guard Shaklee !!

  1. mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS golongan wanita
  2. berfungsi melicinkan kulit dan kulit tampak kemerah-merahan
  3. menghalang salur darah dari tersumbat
  4. mencegah strok
  5. mengawal tekanan darah pada kadar normal
  6. mengurangkan ketegangan urat leher
  7. merendahkan serangan sakit kepala
  8. mengawal kolestrol dalam badan
  9. mengelakkan pembekuan darah pada tubuh badan
  10. mengekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
  11. menurunkan berat badan
  12. mencegah masalah obesiti
  13. risiko sakit jantung berkurangan
  14. mengelakkan serangan jantung bagi pesakit jantung
  15. membantu tumbesaran dan perkembagan otak bayi di dalam kandungan ibu
  16. menambah sistem imun tubuh badan, terutamanya kanak-kanak
  17. menyihatkan paru-paru
  18. meningkatkan kadar memori seseorang
  19. mengurangkan masalah kulit seperti ekzema, proriasis dan lain-lain
  20. mengelakkan risiko demam hay, bronkitis, asthma, hepatitis dan SLE
  21. memperbaiki masalah buah pinggang
  22. menghalang kanser payudara, prostat, kolon dan paru-paru
  23. meningkatkan kesihatan hati selepas menjalani pembedahan
  24. meningkatkan fungsi pankreas bagi pesakit kanser
  25. menyokong kesihatan sendi-sendi badan
  26. mengelakkan penyakit gout
  27. memperbaiki masalah autism
  28. mengelakkan insomnia
  29. mengawal emosi
  30. memelihara kesihatan jantung

Terbukti Omega Guard Shaklee ni bukan terhad kepada golongan tertentu sahaja tapi adalah untuk seisi keluarga ! Dari emak, ayah, baby, atok, nenek semuanya boleh guna.

Promosi Omega Guard buy 6 free 1 masih ada. Normal price RM136. Boleh dapat penjimatan lebih 25% ! Kalau nak beli 1 pun aci je, saya tetap bagi diskaun untuk korang, ok ?

PM/Whatsapp
019.668.3098

P/S #1 : Setiap pembelian, anda layak menerima jadual makan & tips ekslusif yg berkaitan, konsultasi percuma berterusan (after sales service) dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup di Facebook.

P/S #2 : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...