Wednesday, August 7, 2013

Last Day Puasa

Cepatnya masa berlalu, kan.. dah sebulan kita berpuasa, esok hari rayaaa hoyeah hoyeah ! Dah sampai kampung ke korang? Saya masih di perantauan, husband masih kerja hari ni T___T

Insya allah dalam tengah hari ni gerak balik Kuala Kangsar, I'm so excited ! Tapi beg masih belum packing, masih sedang kemas rumah. Subuh subuh ni tengah basuh baju final trip, dapur dah kemas pinggan mangkok semua tinggal nak mop aje karang.

Anyway raya tahun ni sederhana aje. Saya dengan husband cuma sorang sepasang baju baru aje. Kasih adalah dalam 4-5 pasang,  raya seadanya. Tahun ni konsep apa adanya je lah haha. Tapi puas hati tahun ni kitorg adik beradik dapat share sorang sikit belikan hadiah raya untuk mak ayah. Tak sabar nak sampai rumah jap lagi nak tengok reaksi diorang terima hadiah :)


Ohhh satu lagi perkara saya nak update.. finally after 7m5days delivered ny precious princess, I got my weight before pregnant, 58 kg ! hinzzz hinzz another 4kg to kick out to get berat ketika nikah mihmihmih. Terima kasih pada breastfeedibg journey dan juga kerja yang stress untuk penyusutan berat badan ini. Gittewwww!!

selamat hari raya uols. Have a safe journey balik kampung !

1 comment:

attyfir said...

selamat hari raya iza, maaf zahir batin ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...