Tuesday, October 23, 2012

RM28 for One Hour Aromatherapy Massage

Murah kan ?

Masalahnya kat sini, untuk dapatkan harga murah ni kena capai minimum purchase 5 kupon sebelum tarikh akhir deal ni. Dan deal ni akan berakhir esok. Sekarang baru saya sorang je beli sobs. Perlukan lagi 4 pembelian untuk locked deal ni.

Ada yang berminat ke nak beli kupon aromatherapy massage dengan harga yang murah ni ye ? Spa ni terletak kat alamat ni ;

Amarylizz Spa
41-1, Jalan Cecawi 6
Seksyen 6, PJU 5
Kota Damansara 
Petaling Jaya, 47810, MY

Siapa yang berminat nak beli deal ni boleh klik link ni --> RM28 FOR ONE HOUR AROMATHERAPY MASSAGE

Belilah, belilah ye korang ! Bolehlah kita sama sama pergi spa murah murah #dasarcheapskate

:P


1 comment:

MieZa said...

mieza every month memang pergi massage guna voucher murah murah nie.. best kn yunk? tp ni utk female je ea yunk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...