Monday, September 3, 2012

It's been a year..

Pejam celik pejam celik sudah setahun berlalu. Alhamdulillah, sudah setahun saya bergelar isteri kepada Mohd Nazul Aziim bin Idris, syukur Ya Allah.. Setahun yang penuh dengan kegembiraan dan kebahagiaan :) tipulah kalau takde gaduh kan heheh nak pulak saya ni kaki gaduh nak nak lagi baru je nak belajar hidup bersama kan, memang selalu sangat bertegang leher tapi tu semua adatlah kan. Thank you Allah for everything.


"My husband has made me laugh. Wiped my tears. Hugged me tight. Watched me succeed. Seen me fail. Cheered me on. Kept me going strong. My husband is a promise from God that I will have a friend forever"

Happy 1st anniversary sayang !


8 comments:

De' Nurul said...

Happy anniversary babe! Semoga kekal ke syurga dan bahagia selalu :)

♥z@z@♥ said...

happy 1st anniversary dear..

Hana Soffelia said...

Sweetnya.. semoga berkekalan selama-lamanya. Hana xsempat nak buat entry first anniversary pada 1 sept, busy lyn baby. hehe

mama sara nur said...

hepi anniversary...semoga berkekalan
dlm 1st memang biasa kalu gaduh2 manja he he utk menguji kita sbgai pasangan dan masa ni jg kena byk bersabar serta cuba memahami antara satu sama lain
sbnya alam bercinta dan alam perkahwinan amatlah berbeza

~daRLee ZuRiS~ said...

happy anniversary!
Tahun depan dah bertiga :)

farrah said...

happy anniversary, babe! :) :) :)

Ietams said...

Happy anniversary

Zumie said...

happy anny syg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...