Monday, June 25, 2012

Tips For Getting Increments & Promotions




Tips di atas dari CLEO bulan July. Dah baca, tapi tak percaya. Haha in fact, saya langsung tak berminat nak mengenali bos saya. Konon tipsnya kalau kita kenal perangai bos kita, lebih senang untuk kita berbincang tentang increment dan promotion. 

Mungkin tips ni bukan untuk saya, tapi sesuai untuk korang. Siapa rajin, bolehla baca ;D


2 comments:

Ietams said...

tips ni pun tak suai dgn akak. sebab akak pun tak minat nak kenali lebih rapat perangai bos.. hehehe..

farrah said...

ingat tips dari kamu, babe. rupanya dari CLEO. malas ah baca. sebab sure poyo je! haha. kalau tips dari kamu nak sangat baca! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...