Saturday, April 21, 2012

New





Dalam masa beberapa minggu ni, I have been meeting with new people. Not a total stranger, as we read each other blog and tweeted like everyday ? Haha twitterholic sungguh.


Atas ni Yot. Atau nama ayunya Nurul, tapi sebab saya dah biasa dari dulu lagi panggil Yot, susahlah nak tukar ke Nurul tu. Hehe. She's nice, jumpa sebab dia nak pass FM dari Phuket dekat saya ! Weehoo, ada dua FM Phuket sekarang, dan ada satu poskad lagi. Thanks babe !


Dan, saya pun ada jumpa Farrah hari tu. Tapi kenapalah kita takde ambil gambar sama pun babe ?



Mereka adalah baik, dan saya suka mereka.



"Make new friends and keep the old, one is silver and the other is gold" - Girls' Scout Motto




4 comments:

De' Nurul said...

Blushing. Aduyaiii..Malu. Hahahaha

iedchan said...

wah beshnye siap jumpe2...hehe

i folo u..mane tau bleh jumpe2..hoho

Hana Soffelia said...

Ok. Rumah kamu di mana? Hana mau jumpa jgak. Tp kita xde twitter. Mcm mana? hehe

Zie Madini said...

muka yot ni ala² muk kwn zie a.k.a kawan rapat kiki, yg bernama Minnie taw :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...