Monday, April 16, 2012

Happy Weekend

Tahun ni memang tahun yang gembira, setakat ini. Oklah, perkara sedih tu memanglah tak dapat dielakkan, itu ujian dari Allah kan.. Tapi sekarang ni yang saya nak share, tahun ni memang saya gembira betul. Ramainya gadis favourite bakal menamatkan zaman bujang. Oh, ada yang sudah. Ada yang bakal.


Sabtu lepas, gadis favourite saya yang ini pulak bertunang.




She is soooooooooo beautiful, isn't she ?


Official photographer Zue adalah Cik Zaty, import baik punya.. Klang mari. Zaty pandai ambil gambar tau, cantik-cantik semua gambar dia ambil, kreatif, cun melecun semualah ! Ok Zaty, lepas ni boleh belanja akak ayam penyet, hehe.



Seronok saya dapat jumpa diorang berdua weekend lepas. Lama tak jumpa. Last jumpa Zue masa saya kahwin, 7 bulan lepas la tu kan. Zaty pulak, eh budak ni lagi lama gila kot tak jumpa. Last jumpa, dia masih budak sekolah. Haha ye saya kawan dengan budak sekolah -__-"

Selamat bertunang, sayang ! Semoga bahagia selalu, one step forward to the marriage life. 
:)



All pictures credit to Zaty's FB


9 comments:

Amie said...

Assalamualaikum Izza,
harap gembira selalu.... terus ceria sepanjang tahun 2012.

nanonano said...

perfect!! cunnnnn!!

Zati Tarhizi said...

Dua dua blog tu private ye sekarang! Hahah.

♥z@z@♥ said...

zue sgt cantek...naik seri sgt..

~daRLee ZuRiS~ said...

cantiknye adik!!
Alhamdulillah..dah jadi tunang orang.

Stilla Royazrie said...

canteknye zue...tahniah buat dia...a'ah lah yunk, mmg cantik semua gbr2 yg dia ambik...suka sgt :)

Zumie said...

terima kasih syg...ilove u...thanks sebab datang..

rinduuuu

Zie Madini said...

Wahh..zue dh bertunang??? tak gtaw aku pun dia. btw, she's sooo adorable and gambar phtoshoot tu sgtttt lah lawa.

mamaellycollection said...

zue tu zue kawan2 blog masa elly ngan abg bebel dulu ke izza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...