Friday, March 2, 2012

Puding Roti Istimewa

Ini projek minggu lepas ni. Dah nak masuk minggu baru, baru dapat update. Ni gara-gara Mek Kontan lah ni, selow ah mu. Ahahaha.

Macam ni cerita dia, last week.. Saya, Na dengan Mar pakat nak buat puding roti bersama-sama di dapur masing-masinglah ye.

So, sekarang masa untuk update hasil dia. Hehe.


Tadaaaaaa !!

Puding roti istimewa, macam-macam ada dalam tu. Gajus, chocolate rice, nutella, peanut butter, kismis, pisang huihhh memang macam-macam.

Resepi saya ambil dari sini ---> RESEPI BUTTER BREAD PUDDING


Untuk versi #GengBaking saya yang lain klik link kat bawah ye :

MEK KONTAN

MARZIEY

3 comments:

nanonano said...

ok aku selok buh gmbar byk2. hahahha

~daRLee ZuRiS~ said...

asal kau nye sikit sangat.na punya banyak ek? ;)

Stilla Royazrie said...

sedap nye...teringin lah yunk..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...