Thursday, March 1, 2012

Pho Hoa, The Curve

Nak makan bihun sup Vietnam stail ?

Saya cadangkan korang try makan dekat Pho Hoa ni. Restoran ni ada dekat The Curve dan juga The Mines.

First time makan kat sini, kitorang try beginner's set. Dah reti makan sikit, kali ni try adventurer'r set pulak. Yang membezakan dia, jenis-jenis daging yang dia letak dalam bihun sup tu je.


Adventurer's set. Large lagi !!

Hebatlah saya :P

RM 19.90 harga regular, RM 21.90 harga untuk large.



Yums !!! Bersedia untuk makan !


Ini air special.

Vietnamese dripping coffee with milk and ice. Ah, nama senangnya kopi ais lah tapi special sikitlah. Sedap tau ! 


Current addiction : pinjam baju suami. Haha konon seksi lettew pakai very loose shirt dengan skinny jeans ? :P 

Ke ini adalah petanda badan makin gemuk dan saya adalah perlu untuk beli baju yang lebih besar untuk diri sendiri T____________________________________T


5 comments:

nanonano said...

Ok like ayat last skali tu :)

sweethOneY said...

amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!

sharEna said...

ahh...ko manjang stress psl gemok. nyampah aku bace grrrrr

kalo aku sllu tulis gtu layak ler =.=

juelee said...

ahh ko sudah bikin ibu ini terliur jaat kamu.. hahaha

Zumie said...

gemuk ke..xnampak sangat pon :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...