Friday, January 27, 2012

Massage Terbaikkkkkkk !

Kali kedua massage, kali ni pilih tempat lain yang lebih selesa. Tempat first saya pergi tu nama dia Sunshine, sesak dan bising. Takde feel nak berehat langsung. 

Jadi, saya ajak suami pergi sini.


Ao Nang Haven.

Memang heavennnnnnn ! Best gila massage dia, tempat dia semua terbaiklah. Kitorang try Thai massage malam tu, 250 baht (RM25)

Best bukan sebab apa, tempat dia macam ekslusif walhal harga dia sama je dengan tempat-tempat yang lain tu. Tempat berurut dia adalah bawah tanah, kena turun satu tingkat ke bawah, so sunyi aje. Yang ada cuma dengar bunyi laut semua tu *standard muzik dia pasang kalau pergi spa :p


Lepas massage, minum teh halia. Lagi terbaik !

Korang kalau pergi Ao Nang, wajib try massage kat sini.. OK ?


<--- Nang if you LIKE

2 comments:

farrah said...

baik puan! ;)

mohd azan said...

Salam..nak tnye brp hari dok kat krabi tu.. blh email kt sy azanradzali@gmail.com tq.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...