Thursday, December 29, 2011

Makan Kenduri


-kemain bulat muka dan mata suami saya ni ololololorrrr :p

Sebenarnya, sebelum pergi melawat Fea dengan Baby Mia.. Kitorang pergi makan kenduri dulu. Kenduri Aja :) Tak sangka cepat pulak budak kecik ni kahwin. Hehe. Saje je buat surprise untuk kakak-kakak kan.


Tolong maklum stage adalah dua tingkat. Saya tak serendah itu dan Puan Aja tak setinggi itu ye :P Tu la, sapa suruh berdiri tak sama level dengan pengantin. Hehe, jadilah ini aje pun gambar yang ada. Silau kan. Tapi macam saya cakap, jadilah tu ada jugak.

Untuk Aja dan suami, selamat pengantin baru sayang ! Semoga bahagia sehingga ke akhir hayat.

<--- Nang if you LIKE

5 comments:

PinQib said...

ni bukan princess aja tu kan?? wahhh semua ahli geng dia da keawennn

Nem0 o0h Nem0 said...

nape iim wat muka garang cmtu? babe,ko makin cantik la. ;)

sweethOneY said...

PinQib - haah princess aja la tu. Hehe.

Nemo - alamak malewwwww. Thanks babee ;) Lama tak dengar cerita, ko dah sihat ke ?

sharEna said...

makin boolat sbb bini manjang masak sedap2 pastu xnk makan byk sbb diet. tp masak cam utk 4 org makan. acane? terpaksa la somi bekorban mkn byk. tu psl boolat dah...agagagga

pRincESs_N said...

Selamat pengantin baru Aja!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...