Wednesday, December 7, 2011

Budak Jerawat


Dah seminggu lebih okay jerawat di bawah mata di tepi hidung tu. Husband kurang ajar ye kata nickname saya sekarang adalah budak batu, singkatan dari jerawat batu. Ko boleh ? Grrrrrrrrrr geram.

Hari-harilah duk sapu gel jerawat tu tatap jugak dia di situ. Nak kekal situ forever ke.. Takmaulah. Kulit dahlah tak berapa nak mulus sangat, janganlah ditambah lagi.. Tsk.

P/s Gambar adalah diberi efek brightness untuk mengurangkan trauma kepada pembaca blog ini :p

<--- Nang if you LIKE

5 comments:

dhiera said...

ronasutra elok. tak try?

pRincESs_N said...

perubahan hormon agaknyer...

iffah imani said...

cuba beralih masa maybe kulit penat...manalah tahu kita ni kadang2 tidur akhir...cuba tidur awal..

sharEna said...

xpe..yg penting kurus..erk?

lily lotus said...

perubahan hormon kot? relaks...jgn fikir banyak, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...