Monday, November 21, 2011

Di Sebalik Tabir Kejadian Cream Puff

Minggu lepas balik rumah mama. Saya dah alang-alang geram nak buat cream puff tak terbuat-buat, last-last sampai seru.. Pastu barang semua dah ada kan, tinggal nak beli sikit-sikit je. Maka lajulah kerja saya :)


Comel tak ? Hahaha. Bukannya reti tekan-menekan ni.


Saya bancuh adunan je, bab tekan-tekan ni saya serahkan pada En Suami je sebab beliau membebel kata saya tekan tak lawa. Ha apa kata Abang je tolong buatkan semua. Kikikiki :p


Tangan orang berseni #TDDMKA 

Ahahahaha gurau je cik abang


Tapi memang kemas dan cantik sikit pun suami buat kalau nak banding saya buat :)


Baru keluar panas-panas dari oven.


Belah tengah dia jangan sampai putus dan sapulah cream custard tu. Kau tengok melebih-lebih cream custard saya ni sampai tak boleh nak tutup. Kekeke.

Resepi cream puff sila klik sini ye --- > RESEPI CREAM PUFF

<--- Nang if you LIKE

6 comments:

pRincESs_N said...

alamak..terasa2 kt tokak ni..sedapnyerrr...

nanonano said...

tu dia berpeluh2 cik abg kene kerah tenaga, ekekek

sharEna said...

wah2...ini pon ko dah buat yerp...

baek cik abg tolong tekan. kalo x seme jadik x lawo..hahahha

Erina Asmawani said...

menarikk!! manis tak cream puff ni yunk? nak try la nanti :D

PinQib said...

quality time with hubby

nyna said...

aaa tak bolehjadi ni!kene buat dgn aku okay

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...