Friday, November 11, 2011

11.11.11

My sister is getting married today.
Gambar lama ni, time saya pergi bercuti kat sana. July 2009. Lama gila eh.

11.11.11

Alahai, cantiknya tarikh kan. Cumanya beliau nikah selepas solat Jumaat, kalau nikah pukul 11.11 pagi lagi cantik yunk. Hihihi.

Nak bagitau satu rahsialah, eh taktahu lah rahsia ke tidak. Sebenarnya saya dan suami pun dulu merancang nak bernikah 11.11.11 ni. Kekonon sempena tarikh declarelah ni, sebab declare 11 January. Haha kemain kan. Tapi dapat nikah awal lagi bagus kan, ikutkan rasa nak nikah je 1 January tapi belum sampai seru kot time tu :p

Eh, melalut ke cerita saya pulak.

By the way, Zie dah mms gambar pelamin beliau kat saya. Ekslusif untuk saya je. Haha. Motif cakap macam ni ? Korang kalau ada yang teringin nak tengok pelamin dan rupa pengantin tu, tunggu beliau update blog 21 hb nanti :)

Untuk ko yunk, aku ucapkan selamat bergelar isteri. Selamat pengantin baru. Semoga bahagia dunia akhirat, amin..

Lastly, selamat pengantin baru untuk Aja jugak ! Mintak mahap sayang akak tak sempat sampai KL sebelum pukul 3 Isnin lepas.

I know this is soooooo cliche, tapi nak cakap jugak

Welcome to the club !!


<--- Nang if you LIKE

4 comments:

Siti Nurhayati Dollah said...

Tak sabar tunggu zie update blog :) Tahniah untuk zie. Dah selamat bergelar isteri orang.

dhiera said...

ramai pilih tarikh ni kan?

pRincESs_N said...

ramai da kawen..paling tkejut si Aja pon da kawen...semoga semua bahagia 4ever

Stilla Royazrie said...

ppsstt yunk...Aja pun dah kawen ekkk?? tak dgr berita dr dia lah..heheh...nway rindu kat izza & fea bila tengok gambar tu...:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...