Wednesday, October 26, 2011

Pesta Perut

Hari ni perut gembira betul. Tuan dia makan tak peduli apa dah, lemak ke apa ke. Takpelah, hari cuti kita makan je puas-puas :P


Nasi lemak sambal kerang for breakfast. Sedap ! Lama gila tak makan nasi lemak.

Ha, yang lunch ni yang special sikit ni. Yang saya tak sabar nak share ni :p


Briyani daging, ayam masak merah bersantan dan acar jelatah. All made with love from yours truly ok. Ek ehem, bukan saya soranglah. En Suami banyak tolong di dapur tadi. Hehe. Resepi dari Kak Vagg ni.

Nanti saya nak sharelah resepi ni, best tau. Simple dan sedap :)

<--- Nang if you LIKE

3 comments:

nanonano said...

aku nk tgk gmbr mil mkn dgn brselera,haha

Roxy said...

sedapnye nasi lemakkkkk..

farrah said...

pengsannnnn tgk briyani itu!!! aaaa rajinnya kamu! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...