Tuesday, September 20, 2011

Sekeping Gambar


Saya suka gambar ni, thank you girlfriend kerana share gambar ni dengan saya :D Sesungguhnya saya memang takde gambar kahwin sendirian berhad punya, yelah bila masanya nak bergambar guna kamera sendiri kan.. Kata kahwin :p So saya banyak tengok gambar kawan-kawan dan family tagged dekat FB je. Tak sabar owh nak tunggu gambar dari official photographer. Wihihihihihi.

Thanks pada yang share gambar dekat FB ye ! 

<--- Nang if you LIKE

6 comments:

atty's said...

comey sangat..

nanonano said...

baru aku tao nape nmpak lain sket gmbar ni
mu 1st time pkai tdung gni kan?
ahahhaha
btw, cantek sayammmm..
hehe

pRincESs_N said...

cantek...tudung ko same cm tudung kawen aku dlu...huhu...

Zumie said...

hhe welcome syg...:)

farrah said...

beautiful, babe :) bila la ada rezeki nak jumpa ni...

Redbloodsnow said...

ya ALLAh yunkkk..cantiknya engkauuu. aku nk jd secantik ko lah nnti time majlis aku nnti..hiksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...